ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής
23.07.2018

Η βιωσιμότητα της κυπριακής διατροφής στηρίζεται στην αγάπη του λαού για την παράδοση και τον τόπο του. Δυστυχώς όμως, ο ξενόφερτος τρόπος ζωής, η εκβιομηχάνιση των περισσοτέρων φαγητών και η έλλειψη χρόνου για την παρασκευή σπιτικών παραδοσιακών εδεσμάτων, αποτελούν μεγάλη απειλή για την επιβίωση της κυπριακής κουζίνας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δημιουργήθηκε το Εικονικό Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής, με σκοπό να αποτελέσει μελλοντική κληρονομιά για τις επόμενες γενεές του τόπου.